Friday, July 1, 2016

Myers Briggs

Myers Briggs


Myers Briggs (personlighet eller psykologi) typ indikationer är uppkomna på antaganden av Carl Gustav Jung, som skapades för att klargöra kontrasterna mellan normala människor. Jungs perspektiv är att skillnaden i beteende är en konsekvens av att individer använder sitt psyke på olika sätt. Detta har framtvingat en förändring över hur vi sätter ramen för förändring i nutid.

Segmenteringen av Jungs typer



När jag undersökte Myers Briggs Typ indikatorer och de 8 olika grundläggande mentala förmågorna som Jung fastställde i sin forskning (och som Myers Briggs bygger på) ändrades min uppfattning från ”varför” vi inte har förmedlat att se ”hur” vi inge påverkar.

Till slut så såg Jung att individer nyttjar dessa utmärkande kapaciteter i en typ av hierarkisk rangordning, som porträtterades av Jung. Myers Briggs modellen förenar dessa fyra slag och segmenterar dem till 16 olika personlighetstyper.

Carl Jungs forskning är också inspirerad av William Marstons forskning på 1920-talet, så är grundarenav DISC personlighetstyp.
Mindre än 1 på 50 individer tänker som du gör:


De funktionella konsekvenserna av detta är betydande, och i synnerhet i en förändringsprocess. Med tanke på att den vanliga Myers Briggs typ av är pionjär [ENTJ] bara delas med cirka 1,8% av befolkningen, så riskerna är att mindre än 50 av dina anhöriga tänker på samma sätt som du gör. Men som pionjär för en förändringsaktivitet, konfrontera dig den besvärliga testet att få din anhöriga att förmedla din nya förändringstanke och utföra de hierarkiska fördelar som du misstänker.
Hur som helst, individer bearbeta data på helt olika sätt. De översätter också livet på olika sätt och väcks av olika saker. Trots det faktum att de kommer att höra vad du säger när du visar din vision och metodik, och kommer sannolikt att instämma med dig. En stor del av dem är inte redo att göra en tolkning av allt detta i framgångsrika aktiviteter.
Forma din vision till anmärkningsvärda framsteg:


Detta är inte på grund av att de är dumt, och inte obevekligt innebära att de är ogenomtränglig för det, men det betyder ofta att hop från vision och metod för att praktisk användning är alltför stor - utan sunt förnuft uppbackning. Så detta innebär bland de tidiga stadierna de behöver hands-on, i detaljerna i hur man gör det.
Som förändringspionjär – är det verkligen din skyldighet att göra några misstankar, och ge de betydande framstegen.
Så regelbundet, detta får helt enkelt inte hända i förändringsprocessens omständigheter. Pionjärer inte är inte chefer som övervakar. Det förväntas att "de har fått rådet vad de ska göra och de lämnar och göra det". Det förväntas att det inte finns tid och det är inte viktigt att kräva investeringen. Fel igen!
En viktig del av ett effektivt styra din anställda genom förfarandet användningen är att till fullo notera deras individuella skillnader som du definierar anmärkningsvärda framsteg du önskar dem att ta. Genom att göra detta kommer du att ha en mycket högre grad att samordna dessa förfaranden som den nya arbetssättet.

Detta kan tyckas som ett betydande mått av arbete - och faktiskt, ja det regelbundet är! Hur som helst, kommer det att visa en anständig förbättra av din tid och du kommer att drastiskt bygga dina odds för framgång. Betydligt desto mer lämpligt, du kommer också bespara er en oöverskådlig tidsmått, besvär och pengar senare.

Personlighetstest finns i många språk nu för tiden. En av dem som beskriver personlighetstest är denna danska sida DISC-profil – hvilken personlighedstype er du 

No comments:

Post a Comment